A jeni merzituar me pamjen e bardhë dhe të njëtrajtshme të mureve në shtëpi? Me pak punë dhe kreativitet ju mund ta ndryshoni krejtësisht atë duke e disenjuar ashtu siç dëshironi.

Ju duhet vetëm shirit ngjitës dhe gërshërë:

1. Krijoni trupa gjeometrik me ngjyra të ndritshme.

2. Pjesës së ngushtë të murit mund ti jepni iluzionin sikur është më e madhe duke e disenjuar me shirita ngjitës.

3. Të njëjtën gjë mund të bëni edhe me derën.

4. Zyren apo koridorin e shtëpisë mund ta dekoroni duke krijuar korniza brenda të cilave mund te vendosni çfarëdo.

5. Po ashtu, këto simbole duken shumë bukur.

6. Aq bukur duket dhe qyteti mbi shtrat 🙂

kosovarja.ch