Nëse je përpjekur qoftë edhe njëherë në jetën tënde të bësh grimin e Kim Kardashian, e di mirë që makeup-i është art. Dhe kur ti e ke pasur të vështirë të imitosh grimin e Kim, imagjino pak sa e vështirë do ishte të bëheshe si Mona Lisa e Leonardo Da Vinçit.

Një vajzë e quajtur Yuya Mika e provoi, postoi videon në Instagram dhe rezultati është mahnitës.

Edhe ndjekësit e kanë vlerësuar maksimalisht duke e cilësuar si një eksperte makeup-i.

Burim: /F.H/Tiranapost.al

Përshtatur nga: Marie Claire