Ideale për përgatitje në minutin e fundit…

Përbërësit:

  • 250 gr. Sheqer pluhur
  • 250 gr. Gjalpë
  • 250 gr. Biskota të bluara
  • 4 molla të tharta të grimcuara pa lëvore
  • 5 banane
  • 4 pako krem (shllag)

Përgatitja:

  1. Përzieni gjalpin me sheqer pluhurin. Shtoni biskotat e bluara, mollat e grimcuara dhe tri banane të shtypura në formë pureje. Bëni një formë drejtkëndëshi për torten me gjysmën e masës.
  2. Në mes vendosni 2 banane të tëra dhe mbi to edhe pjesën tjetër të masës së ëmbëlsirës. Pjesën e sipërme zbukurojeni me krem të bardhë (shllag).
kosovarja.ch