Këngën “Lule Lule” mund ta keni dëgjuar nga shumë këngëtarë shqiptarë.

Por situata në të cilën gjendet pothuajse mbarë bota, për shkak të Coronavirusit, ka mundësuar realizimin e një videoje në të cilën këtë këngë e këndojnë nga shumë vende të botës.

Në video shihen qytetarë nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Brazili, Kili, Italia, Gjermania, Armenia, Ukraina dhe shumë vende të tjera.

Shijojeni!