Gjumin si një pjesë shumë të rëndësishme të rritjes së shëndetshme të fëmijëve, e sjellim si temë të trajtuar në emisonin ‚Pasdite në Tribunë‘ në Tribuna Channel, me të ftuaren psikologen tonë Elmedina Çesko.

Psikologja Elmedina ndër të tjera flet për rëndësinë e gjumit, çrregullimin në orare, pasojat dhe hapat që duhet marrur në përmirësimin e tij.