Këngëtarja nga Shqipëria, Bleona Qerreti, ka kohë që është shpërngulur në SHBA, në kërkim të famës ndërkombëtare. Por ajo sot feston 35 vjetorin e ngjitjes së saj për herë të parë në skenë.

Në këtë ditë, këngëtarja e parë edhe si aktore, ka ndarë me fansat e saj në instagram, albumet e saj muzikore, duke filluar nga i pari, i publikuar në vitin 1998.

Më tutje ajo ka renditur edhe këngët e saj të viteve të fundit, të gjitha në gjuhën angleze.

Por a e dini se sa vjet ka mbushur sot Bleona? Mund të mos e besoni por ajo ka plot 41 vjet.

Pamja e saj fizike dhe stili që ajo ka mund të mos e tregojë këtë moshë, por Bleona tashmë ka kaluar 4 dekada jetë.