Këngëtarja shqiptare me famë botërore, Bebe Rexha, vazhdimisht po bën thirrje për kujdes dhe mbrojtje ndaj virusit Corona. Ajo ka postuar një fotografi e zhveshur, e mbuluar me letrën në të cilën ka të shkruar mesazhin.

Në shpjegimin e saj, Bebe thotë se këtë e bëri për ta tërhequr vëmendjen e të gjithëve, që të ju thotë të qëndrojnë në shtëpi.

“Unë qëndroj në shtëpi për gjyshen time, shokët e mi, familjen time, fansat e mi” – është mesazhi që këngëtarja përcjellë përmes llogarisë së saj në Instagram.