Kënaqësia e nevojave personale, sjellja narcisoide dhe mbajtja e çorapeve në krevat, janë shprehi nga të cilat femrat më së shpeshti vendosin të tradhtojnë, ka treguar një studim i cili për temë ka pasur aferat jashtë martesore.

Sipas rezultatit të studimit në të cilin kanë marrë pjesë 4000 veta, femrat mungesa e kënaqësisë seksuale me partnerin do ti shtyjë të kërkojë ‘anash’, ndërsa më shumë se 65 për qind e pjesëtareve të gjinisë së butë kanë thënë që do të mendonin për tradhti nëse partneri në krevat do të sillej si ‘jo xhentëlmen’. Kjo përfshinë vjedhjen e mbulesës, insistimi në mënyrën e seksit që vetëm ati i konvenon, më pas ‘fjalët e fëlliqa’ ku ato ndihen vetëm si objekt.

Ndër top arsyet është edhe sjellja jokreative në krevat prej të cilit seksi gjithmonë duket i njëjtë dhe bëhet si ‘rutinë’, si dhe tejkalimi i para lojës, kanë treguar rezultatet e këtij studimi britanik. /kosovarja.ch/