8 gjërat që kurrë nuk i lodhin femrat

1. Masazhet

Nëse ndonjëherë e pyesni veten se, “vallë gruaja ime pëlqen një masazh të mirë relaksues”? përgjigja është gjithmonë po.

2. Të qëndroni afër fëmijëve gjatë lojërave të tyre

Nuk ka kënaqësi më të madhe se ti ndjekish fëmijët duke luajtur por edhe duke asistuar me to. Të shohësh gëzimin në sytë e tyre dhe të personit me t cilin i keni bërë këto fëmijë.

3. Një takim i paplanifikuar

Nëse dalja nëpër darka nuk ju ndodh aq shpesh sa ju e planifikoni, për shkak të obligimeve në punë, obligimeve shtëpiake apo edhe familjare, tentoni të paktën ndonjëherë të dilni pa planifikim të caktuar. Mos e pritni momentin deri sa ti rruani këmbët, deri sa të kthehet dadoja për ti mbikqyr fëmijët, deri sa të mbaroni grimin në mënyrë të përsosur etj. Thjeshtë kapni momentin dhe shijoni atë.

4. Një darkë që nuk duhet ta gatuani

Femrat nuk lodhen asnjëherë gjatë procesit të gatimit, pavarsisht a jeni kuzhiniere shumë e zonja apo nuk ia keni idenë, secila grua gatuan për familjen e saj.

5. Ushtrimet dhe foshnjat

Përkushtimi ndaj foshnjave dhe mirëmbajtja e trupit janë gjërat që femrat nuk pritojnë asnjëherë. Ndjejnë kënaqësinë më të madhe duke ushtruar rolin e nënës por edhe të një sportisteje të përbetuar.

6. Lule të freskëta

Ndoshta disa femra mund të mos i pëlqejnë lulet, por kur bëhet fjalë për ndonjë befasi apo dhuratë të papritur, lulet janë gjithmonë të mirëseardhura.

7. Një partner i vërtetë

Një partner i vërtetë është ai person i cili i përkushtohet femrës me afeksion dhe që është përgjithmonë i pari në sytë e femrës së tij. Partneriteti nuk nënkupton të jesh domosdoshmërisht i barabartë në çdo aspekt, por partneriteti ka të bëjë me besimin e plotë, përkushtimin dhe përmbushjen emocionale.

8. Konsumi i çokollatës

Kjo është gjëja që femrat nuk pushojnë së ngrëni asnjëherë, dhe padyshim nuk lodhen fare.

kosovarja.ch