Tharësja e flokëve nuk është vetëm për të tharë flokët, dhe mëposhtë keni disa shembuj se si do mund të përdorni atë ndryshe ngase jeni mësuar.

  1. Të shkëputni foto nga albumi. Të largoni një foto nga faqet ngjitëse të albumit, me anë të ajrit të ngrohtë në anën e pasme të faqes dhe pastaj me kujdes të veçantë do të mund t`a hiqni të tërën.
  2. Pastroni vendet që arrihen vështirë. Vendoseni tharësen të fryejë ajër të ftohtë dhe drejtojeni në raftet e pluhurosura që të fryeni pluhurin jashtë.
  3. Të ç`rrudhosni perdet plastike të dushit apo shtrojet plastike të tavolinave. Drejtojeni ajrin e ngrohtë drejt pjesëve të rrudhosura që t`i “hekurosni” ato, mos harroni të mbani tharësen 30 cm larg.
  4. Ngrirje perfekte. Të forconi kremën mbi tortë, bëni tharësen të fryejë ajër të ftohtë dhe mbajeni direkt mbi tortë.
  5. Pastroni njollat nga shkumësi me ngjyrë apo nga dylli. Fëmijët janë lazdruar? Fryej ajër të nxehtë në maksimum derisa të shkrihet dylli, pastaj përshkoje me sfungjer me sapun.
kosovarja.ch