20 gjërat që çdo femër duhet ti dijë

Secila femër meriton të jetojë një jetë të mrekullueshme dhe ne kemi gjetur çelësin e suksesit për këtë. Këtu po ju paraqesim 20 gjërat që çdo vajzë ka nevojë ti dijë. Ka edhe shumë të tjera që ndoshta i kemi harruar – na tregoni se çfarë kemi humbur!

 1. Si të ndryshojë një gomë (makine).
 2. Si të heqë baterinë e makinës.
 3. Si të kryejë pagesat e taksave tuaja.
 4. Si të largohet nga një argument.
 5. Si të visheni për ndonjë rast: nga një intervistë pune e deri në ndonjë festival të muzikës.
 6. Të dijë madhësinë aktuale të sytjenave.
 7. Të dijë si të gatuajë një pjatë.
 8. Si të pranojë një kompliment.
 9. Të dijë se të marrësh rrezikun për të bërë gjëra, është gjithmonë gjëja më e vlefshme.
 10. Të dijë pilulat më të mira për kontroll të lindjes (dhe si ti përdorë ato).
 11. Si të qëndrojë ulet në një restorant, pa u ndjerë e vetmuar por me vetëbesim.
 12. Si të kërkojë për promocionin që e keni fituar.
 13. Si të harrojë një ish të dashur.
 14. Si ti tregoni dikujt nevojat tuaja.
 15. Si të pyseni dike për një takim të besueshëm.
 16. Si të pranoni dhe duani trupin tuaj.
 17. Kur ti jepni fund një lidhjeje.
 18. Si të udhëtoni vetëm me makinë.
 19. Si të largoheni nga miqtë të cilët ju bëjnë të ndjeheni keq.
 20. Kur të thërritni një ekspert për ndihmë.