I postoni në Instagram tërë ushqimet tuaja, bëni Tweet çdo mendim tuajin të rastësishëm, si dhe rezervoni të gjitha takimet përmes Facebook-ut. Pa marrë parasysh se sa i ndani momentet në rrjetet sociale, janë disa gjëra që ju i bëni por nuk i pranoni e që të gjithë e dine se i bëni. Por, mos u shqetësoni, sepse askush nuk e pranon për veten. Po ju paraqesim disa nga gjërat e sikletshme që të gjithë i bëjnë por askush nuk e pranon.

1.     Prekni hundën.

2.     Facebook-u ju paraqet të dashurin tuaj, ishin, shokun më të ngushtë, njerëz që nuk i njihni- në përgjithësi të gjithë.

3.      Qani tmerrsisht kur jeni vetëm…pa ndonjë arsye të caktuar.

4.     Praktikoni biseda të rëndësishme në pasqyrë.

5.     I zvarriteni ndokujt në rrjetet sociale, dhe pastaj kur realisht të takoheni me ta, bëni sikur nuk i njihni tashmë.

6.     E ulni volumin në kufjet tuaja me qëllim qëtë përgjoni ndonjë bisedë.

7.     I veshni rrobat e njejta dy ditë rresht kur e dini se nuk do takoni personat e njejtë.

8.     Klikoni “View As” në facebook për të parë se si duket profile juaj tek i dashuri.

9.     I harxhoni së paku 20 minuta duke u menduar se cilën foto ta postoni në instagram.

10.  Kapni ndonjë rrobë që e keni hedhur në tokë, dhe e nuhatni, nëse nuk i vie erë e veshni mënjëherë.

11.  Bëni plane për të qëndruar në shtëpi dhe me qejf të shikoni Netflix.

12.  Të mbaroni një pako të plotë me biskota gjatë të ndenjurit ulur.

13.  “Aksidentalisht” bëni snapchat të dashurin tuaj dhe i thuani se ishte “për një mik”.

14.  I hulumtoni në google tekstet e ndonjë kënge të re, që herën tjetër kur ta ndëgjoni këngën ti mahnisni shokët me aftësitë tuaja.

15.  Aktroni sikur po i shtrini krahët dhe fshehurazi i merrni erë sqetullave për tu siguruar se nuk mbajnë aromë të keqe.

16.  Shtireni sikur po shkruani ndërsa në mënyrë të fshehtë bëni me miliona selfie.

17.  E rregulloni tekstin përafërsisht 1000 herë para se t’ia dërgoni të dashurit tuaj.

18.  I hani të gjitha karamelet e Halloween-it para 2 Nëntorit.

19.  Flini gjumë me një dritë të ndezur sepse ende keni frikë nga errësira.

20.  Veproni sikur ende nuk i keni kryer obligimet e shënuara në listen tuaj të aktiviteteve./kosovarja.ch/