Talenti juaj i veçantë është se mund ta bindni veten se secili nga 50 buzëkuqët tuaj është i ndryshëm

Nuanca e përkryer e buzëkuqit përzgjedhet sipas ngjyrës së buzëve, e jo tenit. Megjithatë e kuqja i rrin tmerrësisht bukur çdo zonje. Nëse njëherë e provoni të kuqen vështirë se aq lehtë mund të shmangeni nga ajo. Edhe pse ju krijon rrëmujë gjithandej, dhe nuk është aq e lehtë të merreni me të, ajo e kuqe është aq e përkryer për ju.

Pasi e keni provuar një herë aq ju ka tërhequr sa që tani ju ka hyrë në vena. Nuk mund ta paramendoni veten pa këtë të kuqe të mrekullueshme. Vëzhguesit e zakonshëm e nënvlerësojnë dhuntinë tuaj për dallimin e këtyre nuancave të cilët ata i shohin vetëm si një të kuqe, por për ju nuk ka rëndësi sepse ju e adhuroni.

19 gjëra të cilat mund t’i kuptojnë vetëm vajzat që adhurojnë buzëkuqin e kuq:

 1. Dashuria e juaj ndaj buzëkuqëve të kuq ka filluar krejt pa dashje
 2. Por, shpejtë i keni bërë mbi 100
 3. Për vëzhguesit e zakonshëm duket sikur keni 100 buzëkuq të një nuance
 4. Por talenti juaj i veçantë është se mund ta vëreni çdo dallim në ngjyrat e tyre
 5. Keni nuance për verë
 6. … dhe nuancë për dimër
 7. Dhe natyrisht, të preferuarin tuaj e përdorni gjithmonë
 8. Fiksimi juaj ndaj buzëkuqëve të kuq do të thot sa herë të pini diçka duket kështu
 9. Dhe çdo facoletë e juaj duket kështu
 10. Zemra juaj kërcen sa herë të kaloni pranë parfumerisë
 11. Edhe sa do që e keni provuar këtë thjeshtë nuk mund të qëndroni jashtë dhe vetëm të shikoni
 12. Me gjithë dashurinë e madhe që ndjeni për të, ka momente kur buzëkuqi juaj ju tradhëton
 13. Nëse harroni t’i lani dhëmbët para se ta përdorni buzëkuqin, brusha juaj duket kështu
 14. Kur shikoni buzë të lyera në mënyrë të përkryer, kjo ndikon pak erotikisht te ju
 15. Nuk ka asgjë më të dhimbshme se kur humbni buzëkuqin tuaj të përsosur
 16. Kështu dukeni pas blerjes së buzëkuqit tuaj të përsosur
 17. Pa marrë parasysh, njerëzit mendojnë për më të keqen kur ju shohin pa buzëkuqin e kuq
 18. Natyrisht, i keni provuar edhe ngjyrat tjera më parë
 19. Por thellë në zemër e dini se buzëkuqi juaj i kuq është simboli statusorë i juaj personal.
kosovarja.ch