Uthull molle, qese plastike dhe fasha/ Si ia doli kjo grua të shkrinte dhjamin e barkut

Nëse nuk e besoni se kjo metodë kjo do t’ju ndihmojë, provojeni dhe përgatituni për rezultate të dukshme menjëherë. Vendosja e qeseve plastike në zona të ndryshme të trupit për të stimuluar shkrirjen e dhjamit është e njohur tashmë. Ndoshta kjo metodë është shumë ” magjike ” për ju, por është e vërtetë dhe jep rezultate të shkëlqyera.

Një nënë pas 3 lindjeve nuk ishte e kënaqur me pamjen e barkut, kështu që vendosi të praktikonte këtë metodë, duke vendosur uthull molle, fasha dhe qese plastike në zonën e barkut çdo natë para se të shkonte në shtrat. Mëngjesin e parë kur u zgjua, ajo hoqi fashat dhe u befasua nga rezultatet. Këshillohet ta kombinoni këtë teknikë me ushtrime dhe një dietë të mirë ushqimore.

Hapi 1: Vendosni pak uthull molle në zonën e barkut dhe mbulojeni me një fashë.

Hapi 2: Mbështilleni zonën e barkut me një qese plastike disa herë, por sigurohuni që të ndjeheni rehat pasi do ta keni gjatë gjithë natës në trup.

Kjo do të ndihmojë trupin për të nxjerrë jashtë djersën duke shkrirë kështu dhjamin në këtë zonë problematike.

kosovarja.ch