Kurrë nuk do të besoni se këto mund të ndodhin në ndonjë cep të Botës.

Beijing, Kinë: Pas 14 viteve, qeveria premton se do ta përfundojë ndalesën dhe do të lejojë udhëtarëve HIV – pozitiv të vizitojnë shtetin e tyre.

Tokyo, Japoni: Fetishi i fundit seksual quhet “idoli i lënduar” dhe nënkupton një femër që lidh kokën apo pjesë të tjera të trupit, sikur të jetë e lënduar. Kështu do të jetë më atraktive ndaj meshkujve ?!

Nottingham, Angli: Një trupë dramatike e përbërë nga të mitur, që mendoni të festonin ditëlindjen e një 16 vjeçari, u befasuan kur në vend të klounit u paraqit një striptizer me uniform të forcave të rendit.

Berlin, Gjermani: Pasiqë një 19 vjeçare e rrefuzoi të shkojë me të në shtrat, 78 vjeçari plejboj Rolf Eden, e padit për diskriminim në moshë.

Sidney, Australi: Një kompani ofron orë vallëzimi në shtyllë (shtylla striptizi) për të ri deri në 7 vjeç.

Roma, Itali: Një mësuese e moshuar u përjashtua nga puna pasiqë u mësua se ajo është aktore e njohur e filmave porno.

Singapur: Një burrë paditi një femër me $200,000 dollarë, sepse ajo i dha herpes.

Madrid, Spanjë: Dy animatorë të gazetës u paditën me nga $4400 pasi që e vizatuan princin trashigimtar Felipe duke bërë seks me gruan e tij.

Mombasa, Keni: Turizmi lokal dhe menaxherët e hoteleve konsiderojnë që të diskurajojnë seks-turizmin: gra të moshuara të bardha zgjedhin burra të rinj zezakë për të bërë seks në këmbim të dhuratave./kosovarja.ch/