Edhe Anna Molinari Blumarine ka udhëzimet e veta për sezonin vjeshtë/dimër, dhe kjo është – çdo gjë është në gjendje të mirë dhe mund të mbahet. Ky udhëzues është veçanërisht i dukshëm tek çantat Blumarine. Çdo ndjekës i modës këtë vjeshtë dhe dimër kanë për të mbajtur dorën e tij vetëm çantat Blumarine. Një nga çantat Blumarine më të theksuara për këtë vjeshtë dhe dimër është çanta „Giselle“. E bërë nga lëkura e cilësisë së lartë, të cilat janë bërë me ngjyra të ndryshme si: të zezë, të kuqe dhe ngjyrë kafe, kurse njëra është në ngjyrë të zezë me model të leopardit.

Nga çantat tjera, të suksesshme janë treguar edhe Blumarine Clutch që kryesisht vijnë në ngjyrë metalike, dhe pastaj në ngjyra dheu. Çantat Blumarine përderisa kritika i ka rritur deri në qiell, në të njëjtën kohë i ka ulur çantat nga gëzofi. Me pamje disi të pazakontë, çdo outfit do jetë i rëndësishëm. Ato janë bërë nga gëzofi nga Mongolia (60%), ndërsa komponentë tjerë janë nga lëkura, pambuku dhe poliesteri. Na lënë pa frymë, sidomos nga ngjyra e saj; pra, janë në një laramani të ngjyrave, nga vjollcë, portokalli, e deri tek e verdha …

Ne e dëshirojmë një çantë Blumarine, ashtu si të gjithë ata që do të lexojnë këtë artikull.

Foto: blumarinehandbags