Flokët bjondë, me nuance të mjaltit, janë tendenca e momentit dhe kemi disa propozime që janë të gjitha për t’u kopjuar!

Flokët bjondë nuk kanë qenë asnjëehrë kaq të bukur, në të gjitha nuancat e saj, por sidomos të mjaltit.

Bëhet fjalë për një tonalitet të ngrohtë, më i bukuri për të ndriçuar fytyrën. Nga ana tjetër i qëndron shumë mirë stinës që jemi dhe asaj që do të vijë!

Përse ta provoni këtë ngjyrë?

1. Sepse do të dukeni si një kaliforniane e vërtetë
2. Me këtë ngjyrë, ondet do të duken shumë më të bukura.
3. Për t’i dhënë dritë portretit!
4. Për të rizbuluar bukurinë e ngjyrave natyrale
5. Për t’i dhënë edhe më shumë vlerë një prerje të shkurtër.
6. Për të nxjerrë në pah sytë me ngjyrë.
7. Për të krijuar një efekt tridimensional.

LIVING