Ngacmojeni me sms-a të cilat nuk i pret dhe nxeheni për shoqërimin që do të pasojë më vonë…

Ju rekomandojmë të shikoni listën e mesazheve që i dashuri i juaj mezi pret t’i marrë. Këto mesazhe do t’ia zgjojnë imagjinatën, do t’ju afrojë juve dhe do të ngrisë temperaturën në dhomën e gjumit!

 1. E di që po shkon në fitness, por ruaj pak fuqi edhe për më vonë.
 2. Po mban kravatë të zezë? Eja ta shfrytëzojmë sonte.
 3. Kur mbërrin? Nuk kam të brendshme.
 4. Më duhet diçka të të tregojë, e kam fshehur në recipeta. Ma kujto kur të vish.
 5. E kam fotografuar prapanicën tënde sot kur ke dal nga banesa. Mahnitëse!
 6. Do ta tregoj nëse më ndihmon.
 7. Kam pasur ditë të ngarkuar sot. A do të më ndihmosh të relaksohem?
 8. E kam një lodër të re. A do luajmë sonte?
 9. E kam veshur fustanin që e do…por pa asgjë nën të…
 10. Po mendoj për ty gjithë ditën, nuk është aspak mendim naiv.
 11. Eja tek unë për një orë. Nuk ke nevojë për shumë rroba./kosovarja.ch/