Çfarë dobi shëndetësore sjellë gatimi me vaj ulliri?

 1. Zemra
  Vaji i ullirit largon kolesterolin e keq i cili rrit rrezikun e sulmeve në zemër
 2. Diabeti
  Vaji i ullirit mund të ndihmojë në parandalimin dhe menaxhimin e diabetit
 3. Pesha
  Vaji i ullirit shkakton humbje peshe përshkak se përmbanë yndyrna të shëndetshme
 4. Tretja
  Vaji i ullirit përdoret si vaj medicinal për të pastruar sistemin e tretjes
 5. Inflamimi
  Përdorimi i tij pengon rritjen e baktereve dhe ndihmon në lehtësimin e inflamacionit
 6. Plakja
  Vaji i ullirit ngadalëson procesin natyral të plakjes së trupit të njeriut
 7. Anti-Kancerogjen
  Përmbajtja acidike e këtij vaji mund të parandalojë fillimin e kancerit