Ideja e të sjellurit në jetë një qënie të re është gëzimi më i madh i të gjitha femrave në botë. E njejta gjë vlen edhe për personat e famshëm që bëjnë çmos për të shkëlqyer dhe ndriçuar me gjendjen e re. më poshtë po ju paraqesim 15 Vipa që kanë famë të njohur dhe pamja e tyre gjatë periudhës kur nuk kanë qenë shtatzënë dhe periudha e të qenurit shtatzënë.

 1. Blac Chyna

Prill 2016 (jo shtatzënë); Tetor 2016 (shtatzënë)

 1. Emily Blunt

Maj 2015 (jo shtatzënë); Shkurt 2016 (shtatzënë)

 1. Blake Lively

Prill 2015 (jo shtatzënë); Maj 2016 (shtatzënë)

 

 1. Marion Cotillard

Korrik 2016 (jo shtatzënë); Shtator 2016 (shtatzënë)

 

 1. Ginnifer Goodwin

Janar 2015 (jo shtatzënë); Prill 2016 (shtatzënë)

 1. Anne Hathaway

Maj 2015 (jo shtatzënë); Janar 2016 (shtatzënë)

 

 1. Katherine Heigl

Janar 2015 (jo shtatzënë); Gusht 2016 (shtatzënë)

 

 1. Milla Jovovich

Maj 2014 (jo shtatzënë); Shtator 2014 (shtatzënë)

 

 1. Kim Kardashian

Prill 2015 (jo shtatzënë); Tetor 2015 (shtatzënë)

 

 1. Lea Seydoux

Maj 2016 (jo shtatzënë); Tetor 2016 (shtatzënë)

 

 1. Leigh Lezark

Shkurt 2016 (jo shtatzënë); Shtator 2016 (shtatzënë)

 

 1. Keri Rusell

Shkurt 2015 (jo shtatzënë); Mars 2016 (shtatzënë)

 

 1. Chrissy Teigen

Maj 2015 (jo shtatzënë); Janar 2016 (shtatzënë)

 

 1. Kerry Washington

Shkurt 2016 (jo shtatzënë); Shtator 2016 (shtatzënë)

 1. Olivia Wilde

Shkurt 2016 (jo shtatzënë ); Shtator 2016 (shtatzënë)/kosovarja.ch/