Këto skandale kanë mbushur faqet e gazetave dhe kanë shokuar botën!

Shkrimtarja bitanike Liz Jones e ka pranuar që ka vjedhur spermën e të dashurit të atëhershëm, duke marrë kondomin e përdorur të cilin ai e ka hedhur dhe ka provuar ta fekondoj, por nuk ka pasur sukses! Njëjta ka vepruar edhe disa vite më vonë me ish bashkëshortin e saj, por përsëri pa sukses. Kur këtë e ka pranuar haptas në njërën nga kolumnat e saj, të gjithë kanë mbetur pa mend (sidomos ish të dashurit e saj).

Çifti amerikan Kellie Smith dhe Peter Wallis kanë përfunduar në gjyq për shkak se Peter e ka akuzuar ish të dashurën e tij për tradhti. Kellie domethënë pa dijen e tij ka ndaluar së marruri kontraceptiv që të mbesë shtatzënë. Edhe pse ai rregullisht paguan alimentacion, në gjyq dëshiron të vërtetoj se si ai është dëmtuar sepse fëmija i tij po rritet në shtëpi të shkatërruar.

Një çift tjetër britanik kanë vendosur që ta ngrijnë spermën duke u frikuar që terapia kundër artitisit në të cilën ai është dashur të shkojë, mund të ndikojënegativisht në fryt. Çifti shpejt pas kësaj janë ndarë, por ish bashkëshortja vetë e ka shfrytëzuar ‘materialin’ ushqyes dhe për këtë nuk e ka lajmëruar fare ish partnerin e vet. Në mënyrë të rrejshme e ka bërë nënshkrimin e tij në letra për lejimin e fekondimit dhe ka bërë fekondim artificial me spermën e tij. Ka fituar dy binjak, ndërsa ai e ka fituar letrën për të cilën është i detyruar t’i mbajë fëmijët dhe ti paguaj njëqind mijë dollar! Gruaja thotë që nuk dëshiron ndihmë për shkak të veprës së saj, jo të mirë./kosovarja.ch/