Ju nuk do të besoni se sa sekrete të vogla „të pista“, mashkulli juaj është gati që t’i ndajë me miqtë e tij. Nuk është fjala për seks dhe momentet tuaja intime, por për gjëra të përditshme, dhe situata qesharake. Mëso tre sekretet të cilat mashkulli juaj rregullisht i ndanë me miqtë e tij!

1. Depilimi i mustaqeve

Ne të gjithë dëshirojmë që meshkujt të mendojnë që ne zgjohemi të përkryera, dhe do të ishte më mirë që disa gjëra që i bëjmë si ndrydhja e puçërrave dhe prerja e thonjëve të këmbës, të mbeten brenda katër mureve.
Megjithatë, për meshkujt, edhe pas disa viteve të bashkë jetesës, këto situata janë mjaft interesante për t’i ndarë me miqtë e tyre.

2. Grindjet tuaja

Nuk është e mirë kur ju e dini që mashkulli juaj vetëm disa orë pas përleshjeve të ashpra, u rrëfen shokëve pikëpamjen e tij të ngjarjes në tërësi, por jeni e sinqertë, edhe ju e bëni këtë. Gjithkush ndonjëherë ka nevojë për një shpatull për të qarë, kështu që nuk ka asgjë të gabuar në qarjen e halleve me miqtë të ngushtë.

3. „Jam me fat!“

Pavarësisht nga fakti nëse jeni së bashku që tri ditë apo tre vjet, meshkujt kanë dëshirë që të paktën të aluzionojnë se sa ishin me fat dje. Edhe pse këto gjëra sigurisht i pengojnë femrave, duhet të dini që këto biseda janë tema shumë e shpeshta të shoqërisë mashkullore. Ata nuk e bëjnë këtë për t’ju fyer juve, por për të nxjerr burrërinë mashkullore të tyre. /kosovarja.ch/