Nuk është hera e parë që këngëtarja kosovare me famë botërore, provokon me fotografitë që publikon.

Ajo ka publikuar disa fotografi, e zhveshur në pjesën e lartë të trupit.

Në vend të sutjenave a bluzës, Rita ka mbuluar gjinjët vetëm me krahët e saj.

Këto fotografi ajo i ka shkrepur “selfie” në pasqyrën e saj.

Në përshkrimin e fotografisë, ka treguar se ajo po grimohej vet dhe vendosi që këtë ta ndajë me ndjekësit.

Ndërsa ka shtuar se ndonëse nuk di të realizoj make up aq mirë, e pëlqen shumë që ta bëj.