Renditini pecetat në formë bredhi

Nëse dekorimi i tavolinës është njëri ndër sendet kryesore për festat e fund vitit duhet ta sillni këtë ide brilante dhe pecetat t’i renditini në formë bredhi.

E gjitha që ju nevojitet është të bëni bredh nga pecetat që janë pambuk apo ato të letrës, sipas mundësisë të ngjyrës së gjelbër dhe me një gotë të vogël. Me vëmendje përcillni videon dhe foto udhëzimet që për juve i kemi gjetur.