Këngëtarja shqiptare Miriam Cani, ka shpërndarë një fotografi të bukur familjare, përmes së cilës tregon se po qëndrojnë në shtëpi. Ajo dhe bashkëshorti i saj, këngëtari Alban Skenderaj, kanë dy fëmijë.

Përmes fotograsië tregon se kohën e izolimit në shtëpi, si masë mbrojtëse ndaj Coronavirusit, po e shfrytëzojnë duke kaluar çaste lumturie pranë njëri tjetrit.

“Dashuria është çelsi i çdo porte! Të rrimë në shtëpi për njëri tjetrin” – është mesazhi që Miriam ka ndarë me fansat, bashkë me fotografinë.