Duke u mbështetur në hulumtimin e fundit të Universitetit Metropolitan, rreth 12% e femrave janë alergjike në spermë!

Nga kjo alergji më së shumti preken femrat e moshës 20 deri 30 vjeçe. Një lajm i keq është ajo që kjo alergji shumë shpesh diagnostifikohet gabimisht si sëmundje seksualisht e transmetueshme, për shkak të simptomave te ngjashëm.

Me siguri meshkujt mendojnë se në këtë situatë ata e kanë më të vështirë, por keni kujdes me djegie dhe dhimbje gjatë urinimit, si dhe formën më të rëndë të alergjisë, shok anafilatik, që janë vetëm disa reaksione të cilat shfaqen në kontakt me këtë substancë.

Zgjidhje ideale për këtë alergji të bezdisshme me siguri do të ishte abstenimi. Por seksi i sigurtë, apo përdorimi i prezervativëve me siguri është zgjidhje shumë me e dëshirueshme. /kosovarja.ch/