Nëse lani fytyrën më parë

Nëse lani fytyrën tuaj së pari, ju në thelb keni prirjen për të 5 shqisat  nuhatjen, shikimin, shijen, prekjen dhe dëgjimin. Kjo do të thotë që jeni shumë i shqetësuar për mënyrën se si perceptoheni.

Ju jeni gjithmonë në ankth për atë që të tjerët mendojnë për ju dhe nganjëherë, zhgënjeheni ose stresoheni dhe mund të ndiheni edhe në siklet. Është e vështirë për këta njerëz të dëgjojnë gjëra të këqija për veten e tyre.

Nëse lani krahët ose këmbët të parat

Nëse jeni ndër ata që i kushtojnë vëmendje më parë këmbëve, mund ta quani veten një person të përulur dhe me këmbë në tokë. Sidoqoftë, ka edhe një anë tjetër. Krahët ose këmbët janë gjithashtu simbolet e forcës dhe vullnetit. Kështu, larja e tyre tregon së pari se nuk keni frikë të shprehni zgjedhjet tuaja. Ose e urreni diçka ose e doni atë.

Nëse keni tendencë të lani sqetullat tuaja së pari, ju ka shumë të ngjarë të jeni të njohur në qarqet tuaja shoqërore si një person i besueshëm. Ju jeni gjithashtu ai që nuk ka frikë nga puna e palodhur.

Nëse lani të parët “privatët” tuaj

Nëse lani pjesët intime në fillim, me siguri që jeni një person shumë i ndrojtur. Ju mund ta quani veten introvert, ose atë me vetëvlerësim të ulët. Nuk ju është dhënë shumë vëmendje në grupet shoqërore, megjithatë, ata që ju njohin nga afër do të thonë se jeni personi më i mirëfilltë në tokë. Ju luftoni fort duke mbajtur qëndrimin tuaj dhe mund të hiqni dorë shpesh, por mund t’i bëni ata që janë afër jush të ndihen rehat në shoqërinë tuaj.

Nëse lani më parë gjoksin

Nëse e keni vërejtur veten duke pastruar gjoksin tuaj së pari gjatë larjes, me shumë mundësi jeni të sigurt dhe të rehatshëm në lëkurën tuaj. Ju jeni praktik dhe shumë i drejtpërdrejtë. Jeni mjaft të vendosur dhe konfuzioni vështirë se ka efekt mbi ju. Ju pëlqen të jeni të pavarur dhe njerëzit ju admirojnë për këtë.

Nëse lani flokët më parë

Nëse koka ose flokët janë pjesa e trupit që lani së pari në dush, ju jeni një person që i pëlqen disiplina dhe rregulli. Pjesa më e lartë e trupit tuaj në përgjithësi tregon forcën dhe larja e saj së pari tregon se keni një mendim të vendosur për gjithçka dhe besoni se jeni praktik. Ju gjithashtu e menaxhoni kohën shumë mirë dhe njiheni për përpikmërinë tuaj. Ju shpesh vendosni trurin mbi pasurinë kur zgjidhni miqtë tuaj.

Nëse lani shpatullat dhe qafën më parë

Njerëzit më punëtorë shpesh lajnë fillimisht qafën dhe zonën e shpatullave. Supet tregojnë barrën dhe ju gjithmonë doni të heqni qafe barrën e arritjes së gjithçkaje me përsosmëri. Ju jeni një person pozitiv dhe një tregtar dhe prisni të njëjtën gjë nga të tjerët. Ju jeni shumë konkurrues dhe dëshironi të jeni një hap përpara të gjithë të tjerëve.

Nëse lani shpinën më parë

Shpina juaj pasqyron vetëdijen tuaj. Pjesa e pasme përfshin shpinë dhe sistemin tuaj nervor që luan një rol të madh në funksionimin e trurit tuaj. Larja e shpinës së pari tregon shumë për natyrën tuaj të rezervuar. Ju jeni gjithmonë shumë të kujdesshëm dhe nuk u besoni njerëzve lehtë.

Ju keni zakon të zhyteni thellë në gjëra dhe të merrni vendime me kujdes. Të jesh vetëm nuk është çaktivizim për njerëz si ti, por një mundësi për të shijuar kohën time.