Lëkura e fëmijut është gjthnjë në kontakt me agjent iritues, sidomos nga pelenat, zakonisht tek fëmijët shfaqet dermatiti atopik, ekzemat dhe skuqjet nga pelenat, Picolino Cream është krem i prodhuar me kujdes dhe i testuar dermatologjikisht për lëkurë të ndjeshme.

Picolino është një produkt i dobishëm në rastet e dermatitit, skuqjes nga pelena tek fëmijët ekzemës. Prezenca e Zinc Oxiditit i jep lëkurës efekt qetësues, Vaji i Ullirit dhe Vaji i Bajamës i japin lëkurës efektin qetësues. Prezenca e Vitaminës E jep veprim mbrojtës dhe antioksidant. Pantenoli i jep butësi dhe qëndrushmëri. Aloe Vera hidraton lëkurën, mbron dhe e zbutë në mënyrë natyrale.

Redukton iritimet e shkaktuara nga agjent të jashtëm.

Mënyra e Përdorimit:

Aplikojeni produktin në shtresën e lëkurës së prekur (irituar) dhe përhapeni me një masazh të lehtë. Nëse është e nevojshme mbulojeni me garzë.

Produkt revolucionar me përmbajtje 25% zink oxid, përhapet shumë lehtë gjatë aplikimit si dhe absorbohet shumë mirë nga lëkura.

Kujdes: është për përdorim të jashtëm. Evitoni kontaktin me sytë. Mbajeni larg nga fëmijët.

Prezenca e një shtrese të lëngshme në sipërfaqen e produkteti mund të shfaqet si pasjojë e pëmrbajtjes së lartë të vajit të ullirit dhe nuk ka ndikim në vlefshmërinë e produktit.