Çelësi për të mbajtur jetën tuaj seksuale të nxehtë, mund të jetë aq i thjeshtë sa një puthje që dridh trupin. është mënyra më e thjeshtdhe efektive për të “ndezur” ndokënd dhe do ju mbajë, juve dhe partnerin tuaj, bashkë. Shmanguni nga rutina, ndryshoni gjëra tdhe provoni këto 7 këshilla prej nesh.

  1. Angazhohuni në seanca të ledhatimeve që nuk ju çojnë në seks. Pra, jeni gati të shkoni në kino, koncert apo edhe në zyren tuaj, e pse të mos ndaloni të jepni një puthje nga ato të gjatat njëzetësekondëshe dhe të ngadalshme!
  2. Putheni atë kudo vetëm jo në buzë. Ashtu do e çmendni dhe do e detyroni të ju kap dhe t’ju puth me vrull.
  3. Rikrijoni puthjen tuaj të parë. Bëhuni nostalgjikë! Shkoni përsëri në vendin ku jeni puthur javët e para, muajt e parë dhe vitet e para të lidhjes.
  4. Hidhni kremë apo shllag në fytyrë. Ashtu do e bëni puthjen më të shijshme dhe do krijoni një eksperiencë ndryshe.
  5. Përzieji gjërat. Mos prisni seksin që të bëheni “perverze”. Lidhjani duart(apo mbajeni që mos të ju kapë) dhe dhurojini një puthje të thellë dhe të gjatë. Dëshironi të ndërroni rolet? Kërkoni nga ai t`ua lidhë sytë që mos të dini se ku do ju puthë në vazhdim.
  6. Ushtroni “frengjishten” tuaj. Nuk kemi hasur ende në një mashkull që nuk pëlqen puthjet me gojë hapur dhe me përdorim të gjuhës, andaj mos hezitoni të ushtroni puthjet françeze.
  7. Thitheni! Gjatë sesionit të puthjeve, butësisht thitheni në buzën e poshtme apo majën e gjuhës së tij. Kjo gjë do e bëjë të dridhet./kosovarja.ch/