Rrjeti i studiove të bukurisë “Passion”, ka arrit të prek pistat botërore të kreativitetit. Njëra ndër kompanitë më të njohura botërore për produkte profesionale për flokë “EVA PROFESSIONAL”, ka
përzgjedhur fotot e “Rrjetit të studiove të bukurisë Passion”.

Në një konkurrencë aq të madhe “Passion” ka arritur sukses në aplikimin profesional të ngjyrave të flokëve dhe grimit.

Ndërkaq, në realizimin e fotografisë kanë punuar:

Flokët & Grimi: “Passion – Rrjeti i Studiove të Bukurisë”
Produktet nga: Divina – Eva Professional
Fotogarfi: Artan Korenica
Modele: Tringa A. Ahmeti
Kostumet: Yllka Brada