Coronavirusi, shumë shpejt, nga Kina kaloi edhe në në vende të tjera të botës. Ndërsa tani epiqendër e ka kontinentin evropian. Të gjithë njerëzit janë duke respektuar masat e nevojshme për mbrojtje nga kjo pandemi, prandaj gjithandej shihet përdorimi i madh i maskave dhe dorezave.

Për shkak të përdorimit të madh të maskave, shumë brende botërore kanë dizajnuar modele të ndryshme dhe kreative të tyre. Kështu njeërzit po arrijnë të duken “in” edhe me maska në fytyrë.

A do të dëshironit një të tillë edhe ju?