Nëse nuk keni idenë se çfarë do e bëjë të çmendur pas jush dhe çfarë do të duket seksi në ju, lexoni çfarë thonë meshkujt, e më pas mendoni se çfarë do të bleni.

Një nga dilemat më të mëdha femërore është se ­çfarë të brendshme të zgjdhin për “aksion” dhe për joshje të partnerit.

Nëse nuk e keni idenë se çfarë do e bënte atë të çmendet pas jush, lexoni disa mendime të meshkujve. Ndoshta gjëja më interesante do ju duket se për “tangat” nuk ka votuar askush nga meshkujt.

“Nuk jam i çmendur pas tangave, më tepër më pëlqen të shoh të brendshme që nuk zbulojnë shumë tek femra, dhe i lë hapësirë imagjinatës time për pjesën tjetër të trupit”- thotë një nga të anketuarit.

Nëse mendoni se duhet të komplikoni gjërat dhe të kaloni ditë të tëra në kërkim të të brendshmeve ideale, jeni duke u mashtruar:

“Preferoj dantella dhe pëlhurë transparente përmes të cilëve mund të shihni trupin e saj, mirëpo mos të zbulojë gjith­çka”.

Me kompletin me dantella, i cili përmban boksere dhe sytjena provokuese, asnjëherë nuk do të ndjeheni keq. Përzgjedhje e mirë është edhe këmisha e natës pa të brendshme pasiqë do të shprehë guximin tuaj dhe qasjen e lehtë.

Për çdo rast përzgjedhja juaj duhet të mvaret prej dëshirës së partnerit tuaj, ndërsa ndonjëherë mos u mundoni sepse meshkujt dinë të jenë shumë të thjeshtë.

“Kush ka kohë për mbathje të brendshme?! Më jepni një femër me një maicë të gjatë dhe brekë pambuku dhe unë jam i kënaqur!”- sinqerisht na tha njëri nga të anketuarit./kosovarja.ch/