Kushtojini vëmendje mënyrës sesi ju shikon. Hulumtimet e reja shkencore tregojnë se pjesën e trupit tuaj që e shikon së pari zbulon gjëra mjaft interesante për personalitetin e tij.

GJOKSIN

Ai është një aventurier i vërtetë. Në një kuptim seksual, natyrisht. Hulumtimi i ri tregon se meshkujt që tërhiqen së pari nga gjoksi i femrave janë më të prirë për aventura të shkurtra. Por kjo nuk do të thotë që ata thjesht duan të gjezdisin nga lulja në lule, por gjithashtu se nuk do t’ju gjykojnë nëse historia juaj seksuale nuk është e pastër si loti.

KËMBËT

Ai i do femrat e fuqishme. Muskujt në këtë pjesë të trupit janë të fortë, kështu që kur shikimi i tij endet drejt tyre, merreni këtë si një shenjë se ai i vlerëson shumë femrat e vendosura dhe të pavarura.

FYTYRËN

Meqenëse fytyra pasqyron më së miri mendimet dhe ndjenjat tuaja, bandilli që së pari përqendrohet në zonën tuaj mbi qafë, u përket tipave komunikues dhe përpiqet të zbulojë personalitetin tuaj sa më shpejt të jetë e mundur.

VITHET

Epo, ai është një ‘macho’ i racës së pastër. Vithet tuaja zgjojnë instinktet e tij më primitive (vetëm mos harroni se cila është pozita e preferuar e shumicës së gjitarëve).