Rrjeti social Pinterest është i njohur për motivimin e shumë tendencave të modës. Këtë herë bëhet fjalë për stilimin e flokëve që pëlqehet nga një numër i madh përdoruesish dhe sigurisht që do të jetë një trend i mahnitshëm i sezonit të vjeshtës!

Pinterest ka vendosur të zbulojë se cili modelim i flokëve është më i popullarizuar ndërmjet përdoruesve të tij. Pra, mbi 80,000 prej tyre kanë qenë të kënaqur me këtë lloj prerje dhe cilësi të flokëve. Stilimi i njohur ‘Lob’ ose ‘Long Bob’, për një kohë të gjatë paraqet një nga stilimet më të njohura të flokëve.

Cila është hijëshia e këtij stilimi? Ndoshta për faktin se është stilim shumë i lehtë për t’u mirëmbajtur si dhe e përshtatshme për secilën femër, pa marrë parasysh formën e fytyrës.

Por ky lob apo prerje, nuk mund të quhet klasik. Fjala është për një prerje me shumë shtresa, plot cilësi dhe volum si dhe skaje të flokëve që japin efektin e ombre-s.

Pikërisht, për shkak të kësaj veçorie, kjo prerje e lartpërmendur është tërhequr nga shumë përdorues të Pinterest duke e cilësuar si një stilim ideal të vjeshtës./www.kosovarja.ch/