U përfolën shumë që kur publikuan foton e njëri-tjetrit në Instagramet e tyre. Por Kida dhe Mozik tashmë gjithçka kanë bërë publike.

Bëhet fjalë për bashkëpunimin e tyre të rradhës, të cilin do ta publikojnë me 3 korrik të këtij viti.

Të dy këngëtarët që dikur i takonin produksionit të njëjtë, kanë publikuar një fotografi në të cilën përveç datës kanë shënuar “PP” që mbase është titulli i këngës.

Ata kanë provokuar përsëri, duke pozuar të kapur për dore.

Rikujtojmë që si Kida ashtu edhe Mozzik janë duke punuar në disa projekte të tjera, të cilët kanë paralajmëruar se do t’i publikojnë gjatë kësaj vere.

Madje Mozzik, në Instgramin e tij, ka thënë se ky do të jetë viti i tij.