“PP” është projekti i shumëpritur në të cilin Kida dhe Mozzik kanë bashkuar forcat.

E duket se ata ja kanë dalë të sjellin një super hit veror.

Një videoklip 6 minuta e 30 sekonda është punua në mënyrë të detajuar.

Projekti duket të jetë bashkim i dy këngëve “Paranoja” dhe “Pishmon”.