Të respektoj…Në fakt, të gjitha gjërat që bën për mua, sepse i bën nga dashuria, madje edhe kur janë të pamundura.

“Të dua”, janë fjalët që na pëlqen shpesh ti dëgjojmë, por nganjëherë nuk është e mjaftueshme.

1. “Mundesh ta bësh atë”

Roli më i rëndësishëm i partnerit është sigurisht ai i tifozit apo përkrahësit më të madh, i cili ju inkurajon kur keni më së shumti nevojë.

2. “Jam krenar për ty”

Dhe kur të arrini atë që e dëshironi, është mirë të dini se ai është shumë krenar për suksesin tuaj.

3. “Je shumë e bukur”

Dhe në rastet kur nuk ndjeheni kështu, për shembull herët në mëngjes, pa grim dhe me flokë të çrregulluar.

4. “Të respektoj”

Më saktë “Të gjithë këto gjëra që bën për mua, i bën nga dashuria, edhe kur janë të pamundura”.

5. “Më vjen keq”

Dhe me këtë fjali nënkuptohet sinqerisht kërkimi i faljes, dhe jo të qëndroni i heshtur pas një zënke apo grindjeje. Për shembull, “e kuptoj që të kam lënduar dhe kam qenë gabim, por do të mundohem mos ta përsëris gabimin në të ardhmen”.

kosovarja.ch