A jeni njoftuar me ndonjë mashkull sharmant?

Në fillim nuk ju ka mërzitur mirëpo me kalimin e kohës vetëm se ju futet nën lëkurë dhe në fund mendoni se ai është personi i duhur për të kaluar jetën. Përplot humor, sharmant, i adhuruar në shoqëri dhe ju shikon vetëm juve. I butë dhe përplot me mirëkuptim, ju bën ë vendosni që të filloni jetë të përbashkët.

Së shpejti filloni të kuptoni anën tjetër të natyrës së tij, nuk i shkojnë punët sipas planit, bëhet agresiv, mbyllet në vete dhe nuk dëshiron të flasë për problemet e tij që e ngufasin, arsyetohet se nuk dëshiron të ju ngarkojë edhe juve.

Të gjitha vendimet e rëndësishme ua len juve, ngadalë filloni të merrni përsipër përgjegjësitë rreth shtëpisë dhe fëmijëve.

Ngelet pa punë, bie në depresion, nuk kanë më fuqi të përballen me vështirësitë. Pyeteni se çfarë ndodhi me mashkullin e fortë që ju bëri të dashuroheni në të?

Fillon të grindet për imtësira dhe nuk lë asnjë shenjë nga burri i mirë i mëparshëm, shëndrohet në diçka tjetër.

Bëhet përtac dhe agresiv kur i përkujtoni se diçka ka mbetur pa mbaruar.

Me miqtë sillet mirë mirëpo shmanget nga ju dhe nuk ju përgjigjet për asgjë!

E kuptoni se jeni gënjyer vazhdimisht, keni humbur besimin!

Pyeteni se ku i keni patur sytë dhe si keni mundur të gaboni aq shumë? Mirëpo në këtë gjë nuk jeni e vetme, shikoni jetën e nënës tuaj dhe femrave të tjera, kuptojeni se janë shumë sikur ju!/kosovarja.ch/