Të moshuarit konsiderohet se janë më të prekurit, me simtomat më të rënda, nga Coronavirusi. Por kjo pandemi që po merr mijëra jetë gjithandej nëpër botë, nuk e ka mposhtur edhe një gjyshe pothuajse një shekull e vjetër.


Pacientja, 95 vjeçe, së cilës nuk i është bërë e ditur emri, është e para nga provinca Modena që e ka mposhtur Covid-19.

Në fotografinë e shpërndarë në internet, ajo shihet e buzëqeshur dhe e rrethuar me mjekë të lumtur gjithashtu.