Nëse jeni në kërkim të partnerit tuaj ideal, sensi i mirë humori do ishte i duhur. Aftësia për t’u përfshirë përfshirë në një batutë është një cilësitë më tërheqëse te njerëzit.Studimet kanë treguar se gratë janë më të gatshme t’u japin numrat e tyre të telefonit njerëzve që bëjnë të qeshin. Për shkak se një koment i mirë, komunikon menjëherë inteligjencën, kreativitetin, vetëdijen shoqërore, ngrohtësinë dhe mirëdashjen, tipare që ne të gjithë duam t’i shohim tek partneri ynë. Por funksionon vetëm nëse shakaja është e sinqertë dhe origjinale.

Humori kapërcen çdo vështirësi

Për çiftet e reja, humori mund të ndihmojë për të kapërcyer çdo problematik gjatë njohjes me njëri-tjetrin. Humori ju jep imunitet diplomatik dhe partneri juaj, nga ana tjetër, nuk do të ndihet i sulmuar.

Humori na lejon të punojmë më lehtë përmes konflikteve

Asgjë nuk e zvogëlon tensionin si një shaka në kohë të duhur. Edhe kur jeni të mërzitur me partnerin tuaj, humori krijon një mjedis shumë më miqësor, ku mund të diskutoni gjëra dhe ku jeni më të gatshëm për kompromis.

Ai vepron si një mbrojtës kundër stresit, zhgënjimit dhe pjesëve të këqija në një marrëdhënie. Ajo që duhet është një shaka e mirë dhe një buzëqeshje së bashku që ajo të ndjehet si terapi çiftesh.

Humori ju afron së bashku

Sado budallallëk të duket, shakaja është një shenjë e vërtetuar shkencërisht e interesit të ndërsjellë romantik. Kur qeshni me njëri-tjetrin, krijoni një lidhje pozitive midis jush.

Në të njëjtën kohë, ju krijoni një kuptim të veçantë dhe hapësirë të përbashkët sigurie dhe gjallërie.

Ndihet kaq mirë kur partneri qesh me shakanë tuaj, edhe nëse ishte një shaka e tmerrshme.

Humori ju ndihmon të kaloni periudha të vështira

E qeshura dihet se zvogëlon nivelet e stresit dhe ju bën më elastik. Pra, është mirë të kesh dikë që gjithmonë mund të të gëzojë. Humori riformulon sfidat e jetës dhe i vë gjërat në perspektivë, që të mund t’i përballoni.

Pas një dite të gjatë në punë, mjafton një shaka me personin që doni për t’ju ngushëlluar dhe për të hequr mendjen nga gjërat negative dhe stresuese.

Humori e bën marrëdhënien më të lumtur.

Çdo veprim me humor rrit ndjenjat e kënaqësisë. Humori thjesht rrit kënaqësinë e çdo ndërveprimi shoqëror. Ndiheni mirë sepse tregoni një shaka qesharake dhe të tjerët janë të lumtur që e kanë dëgjuar. Kjo është arsyeja pse njerëzit në përgjithësi i vlerësojnë partnerët romantikë, të gjallë dhe argëtues.

Burimi: Daily Mail