“The Great Gatsby” sërish u bë i famshëm, kur është paraqitur me pagë më të lartë të filmit të njejtë. Moda dhe grimi i të njëzetave dhe tridhjetave, përsëri janë bërë një hit. Ky video tutorial për makijazh është frymëzuar shumë nga “Gatsby-të”.

Aplikoni pudër të lëngshme dhe fiksoni me anë të pudrës në formë pluhuri. Me anë të brushës, aplikoni korrektor aty ku ka nevojë. Pastaj vendosni pudër të lehtë syve në mënyrë që të krijoni një lloj baze për senkat apo hijëzimin. Mbi qepallat aplikoni hijëzimin e zezë. Me anë të brushave, aplikoni nuancë më të lehtë mbi qepallat si dhe në brendësi të kapakëve të syrit.

Grimin e syrit vazhdoni ta rregulloni në formën dhe pamjen e “smokey eyes” me ndihmën e ngjyrës së kaftë. Vendosni korrektor aty ku ka nevojë tek pjesa e syve, sepse gjatë përdorimit të senkave për sy mund edhe lehtë të lëshoni ndonjë pjesë të senkës. Aplikoni maskarën e zezë për vëllim më të madh.

Dhe, mbi buzët, aplikoni korrektor. Përdorni një laps të kuq buzësh apo atë me ngjyrë të venës apo kumbullës.

Foto: Youtube