Grimerja e njohur Mishel Fan i mëson femrat në mbarë botën se si të bëjnë grimin për ngjarje të caktuara.

Këtë herë ajo vie për atmosferën e festave dhe pritjen e Vitit të Ri

Pritja e Vitit të Ri është një rast ideal që të grimoseni ndryshe nga mënyra se si atë e bëni zakonisht. Gjithçka është e lejuar, qoftë nëse përcaktoheni për lojë me ngjyra apo stile. Mirëpo, nëse nuk e keni menduar se në çfarë mënyre do të theksoni bukurinë tuaj me anë të grimi, kjo grimere është këtu që t’ju ndihmojë.

Shikojeni videon të cilën e ka bërë enkas për të gjitha femrat të cilat duan që të duken shumë bukur në natën më të çmendur të vitit./kosovarja.ch/