Në të kundërtën, do t’ju vijë keq…

1. Flirtoni me një mashkull të parëndësishëm i cili nuk është fare tipi juaj, por vetëm se është i pashëm.

2. Dilni në qytet vetëm apo me shoqëri, por përsëri kaloni disa kohë të ndarë në klub natës. Kërkimet e podiumit për kërcim solo në variant të ngjallë eksitim.

3. Nxirrni nga dollapi listën në të cilën fraerat shpesh ju kanë rrotulluar sytë: veprat e galerisë, shfaqjet, mbrëmjet letrare…Dhe kënaquni me kulturë.

4. Ndani të hollat që do t’i shpenzonit në ditëlindje tek tanimë ish i dashuri dhe ato shpenzojini për masazhë anticeluliti.

5. Le të jenë të paktën tre meshkuj që e kërkojnë numrin e telefonit brenda ditës.

6. Një herë në javë përgatitjani vetes një koktej relaks ndejë dhe secilës herë ftoni njerëz të ndryshëm të shoqërisë, kolegëve dhe të njohurve. /kosovarja.ch/