Nëse doni që me të vërtet të ndieni kënaqësi në seks, mos i lëshoni disa gjëra vetëm për shkakun që ju vie turp të tregoni se çfarë ëndërroni, ose vetëm se ju duket që nuk keni kohë për paralojë.

Mos lejoni që seksi t’ju bëhet rutinë, por luani me mendje të ‘ndytë’ si dhe me imagjinatën tuaj. Bëjeni këtë për vete, por që edhe partneri do të jetë më shumë se falënderues.

Vishni të brendshme seksi dhe mos i hiqni gjatë aktit seksual

Veshja e të brendshmeve senzuale, të tejdukshme, jelek me tentene apo brek minimale gjatë seksit, partnerit do t’i përcojnë mesazh të qart: të dua këtu dhe tani, nuk mund të pre. A ekziston afrodizijak më i fortë se ky?

Në krevet merrni lodra

Vibratorët nuk janë vetëm për seks solo. Për emocione më të forta dhe përvojë të re, përdoreni gjatë seksit dhe kënaquni me diçka krejtësisht ndryshe.

Bëni dashuri në ambijente të hapura

Frika që dikush  mund t’ju shoh, në të vërtetë mund të jetë shumë emocionuese, ndërsa ajri i pastër i natyrës do të zgjojë tek ju anën e egër.

Mos u ngarkoni me orgazëm

Në shumicën e rasteve femrat nuk arrijnë të përjetojnë orgazmën. Fakti është që me këtë nuk duhet të ngarkoheni apo të çoni pluhur. Seksi pa orgazëm, nëse relaksoheni dhe nuk mendoni mund të jetë shumë i mirë. Pas kësaj partneri mund t’ju kënaq edhe në mënyra tjera.

Lërini dritat e ndezura

Thuajini një ‘jo’ të madhe territ përmbi kokë. Lerini dritat e ndezura dhe kënaquni duke shikuar. Do të habiteni se sa shumë mund të jetë eksituese pamja lakuriqe e partnerit tuaj.

Hidhuni në punë menjëherë në mëngjes

Bashkë zgjoheni në të njëjtin krevat pothuajse në të njëjtën kohë. Atëherë pse të mos i përvisheni menjëherë punë.

Përmbushini fantazitë

Pa marrë parasysh për çfarë ëndërroni, mos kini turp t’ia thuani partnerit. Zbulojani të gjitha ëndërrat tuaja. E pas kësaj hidhjuni asaj pjese më të bukur të fantazisë suaj.

Provoni ofshama të reja seksi

Provoni pakëz biseda seksi në krevat dhe kënaqeni veten dhe lëshojini zërat që ju vijnë.

Stimuluesit e orgazmës

Në këtë me siguri të dy do të kënaqeni. Nëse përjetoni kulminacionin në të njëjtën kohë, ndjenja do të jetë shumë më intensive dhe me siguri do të dëshironi edhe më shumë. /kosovarja.ch/