Të gjitha, vajza e gra, duan buzë të buta dhe me ngjyrë natyrale rozë. Kështu, bukuria natyrale vihet në pah.Megjithatë janë disa faktorë që shkaktojnë plasaritje dhe humbje shkëlqimi të buzëve. Të tilla mund të jenë, moti i ftohtë, ushqimi i dëmshëm apo mos kujdesi për buzë.

Megjithatë ekziston një trajtim krejtësisht natyral, në kushte shtëpie, që përfeksionon buzët tuaja.

Mjalta dhe limoni do të ofrojnë këtë mrekulli. Krejt çfarë duhet të bëni është të përzieni sasi të njëjtë nga mjalti dhe limoni. Përzijeni masën mirë dhe vendoseni në buzë për ta lënë gjysmë ore.

Ky kombinim pastron buzët dhe i bën të lagështa deri në thellësi. Kësisoj, ato mbesin të pastërta, me butësi dhe ngjyrë rozë.