-5.1 C
Priština
-0.9 C
Zürich
More

  Format ideale, për syzet e diellit

  spot_imgspot_img

  Syzet e diellit janë si xhinset, të mira, kur ju e zgjidhni një formë që juve ju shkon mirë, dhe do ti mbani nga sezoni në sezonë.

  Kur zgjedhni syze të diellit, thelbësore është që të kenë xham të duhur mbrojtës UV, dhe atëherë që forma e tyre të përshtatet me fytyrën tuaj.
  Më poshtë është e paraqitur këshilla se si të zgjedhni syzet ideale, për formën tuaj të fytyrës.

  Fytyrë të gjatë
  Nëse keni fytyrë e cila ju shkon më shumë në gjatësi sesa në gjerësi, ju patjetër që keni një fytyrë të gjatë.

  Forma më e mirë: Ju preferojmë syzet me korniza të mëdha, ku do t’ju ndihmonin që pamja e fytyrës suaj, të duket më e shkurtër dhe më gjerë.

  Një nga persnat e njohur që bartin këtë lloj të syzeve, për arësye të formës së fytyrës, është edhe Sarah Jessica Parker

  Fytyrë në formë katrore
  Karakteristika themelore e kësaj forme është madhësia proporcionale, përkatësisht gjatësia dhe gjerësia e njëjtë e fytyrës, nofulla dhe mjekra e theksuar, dhe balli i gjerë.

  Forma më e mirë: Ju preferojmë syze të rrumbullakta

  Keely Osburne, është njëri nga VIP që bart këtë lloj të syzeve.

  Fytyrë të rrumbullakët
  Sikurse tek fytyrat me formë katrore, ashtu edhe fytyrat më formë të rrumbullakët, janë të njetjë si gjerësia ashtu edhe gjatësia, por me linja më të buta.

  Forma më e mirë: Ju preferojmë syze me formë katrore apo një formë të maces, që patjetër do të ndihmonin në përcaktimin shtesë të fytyrës.

  Një ndër personat e njohur me këtë formë të fytyrës është: Michelle Williams

  Fytyrat me formë të zemrës
  Nëse e keni një ballë të gjerë, mollëza të theksuara dhe mjekërr të ngushtë, atëherë patjetër që keni një fytyrë në formë zemre.

  Forma më e mirë: Ju preferojmë që të zgjidhni mirë, syze dielli, me një formë të macës që do të nxjerrin në pah më së miri formën e fytyrës tuaj.

  Personat e njohur me këtë formë të fytyrës: Reese Witherspoon

  Formë ovale
  Proporcione të balancuara, nofullën dhe ballin e ngushtë, mjekëra që është pak më e ngushtë se balli, mollëzat të cilat janë zakonisht të theksuara, e bëjnë këtë formë të fytyrës ideale për të mbajtur çdo lloj të syzeve të diellit.

  Forma më e mirë: çdo formë e syzeve.

  Personat e njohur me këtë formë të fytyrës: Eva Mendez/kosovarja.ch/

  Shpërndaje postimin:

  spot_imgspot_img

  Të popullarizuara

  spot_imgspot_img

  Artikuj të ngjajshëm
  Artikuj të ngjajshëm

  Këto cilësi të mashkullit, vlerësohen më shumë nga një femër

  Të gjithë meshkujt mendojnë që femrat janë të interesuara...

  Reduktimi i kripës dhe ndikimi në organizëm

  Kripa është pjesë e rëndësishme e dietës suaj kur...

  12 shenja që tregojnë se partneri ju dashuron çmendurisht

  Dashuria e vërtetë nuk është se vetëm ndjehet, por...

  8 mënyra për të rikthyer besimin tek vetja para çdo takimi të parë

  Nuk ka rëndësi sa takime të reja keni bërë...