Lani dhe qëroni limonët. Levorën vendoseni në një kavanoz të xhamit. Mbulojini ato me vodka (alkool) dhe mbylleni kavanozin. Lëreni të qëndrojë në një vend të freskët dhe të errët për 1-6 javë.

Kjo përbërje për pastrim është gati kur vodka ka marrë ngjyrë të verdhë. Nëse e dëshironi ngjyrën më të errët, që nënkupton koncrentrim më të madh të limonit, lëreni të qëndrojë sa më gjatë.

Largojini lëvoret e limonit dhe lëngun filtrojeni nëpër një sitë.

Këtë pastrues natyral, vendoseni në një shishe me spërkatës.

Spërkatni mbi sipërfaqën që dëshironi ta dezinfektoni, lëreni të qëndrojë për 10 sekonda dhe pastrojeni me pecetë të pastër. Nuk ka nevojë për shpërlarje.