Gjithmon kur mendojmë destinacionet verore-përrallore, mendja na shpie tek pamjet natyrale magjepsëse, klimen me diell, rërën e bardhë dhe me ujë të pastërt kristal.

Ksamili padyshim është njëri nga destinacionet më të preferuar nga turistët si vendor poashtu dhe ata ndërkombëtar, duke ofruar akomodim të rehatshëm nga hotelieritë lokale me një zemërgjërësi dhe dashuri nga banorët vendës.

Delight Hotel është njëri ndër hotelet më të kërkuar i cili është pronësi familjare që ndodhet vetëm disa hapa larg detit. Dhoma të mobiluara me kujdes në një stil modern, me një pamje të mrekullueshme detare dhe hapësirë të bollshme.

Në mënyrë që tu përshtaten nevojave të konsumatorit, Delight Hotel mban 42 dhoma të madhësive të ndryshme me shtretër të përmasave mbretërore për të rritur si dhe shtretër të rehatshëm për fëmijë.

Karakteristikë e Delight Hotel janë plazhi privat me shtretër plazhi dhe çadra falas, pishinën në hotel, restauranti në plazh, restauranti në hotel dhe një bar me tarracë.

Ejani në Ksamil, na vizitoni dhe jetojeni njërën nga ëndrrat tuaja!

Tel: +355 69 21 60 216