Çokollatë me dredhëza – ëmbëlsia e ditës

Desert i shpejtë që shijon shumë në ditët me diell

Merrni çokollaten tuja te preferuar dhe shkrijeni, mbushni kubet (që shërbejn për akull, ose edhe enë të tjera nëse preferoni) pergjysmë, pastaj dredhëzat e pastruara i zhytni në secilin kub të mbushur me çokollatë. Pastaj e gjitha qe duhet të bëni është të fusni kubet në ngrirës për një orë (derisa të forcohet masa)

Nevoiten pra vetëm dredhëza dhe çokollatë, në sasinë qe ju dëshironi.