Dizajneri i njohur i këpucëve Christian Louboutin ka vendosur që të zgjasë këmbët tuaja!

Në fakt, Louboutin do të lansojë koleksionin e këpucëve kapsula, të cilat për shkak të ngjyrave të lëkurës, vizualisht do të zgjasin këmbët tuaja. Pesë modele klasike do të mund t’i gjeni në pesë nuanca të ndryshme, dhe të zgjedhni atë e cila më së shumti i afrohet ngjyrës së lëkurës së këmbëve tuaja.

Këto këpuca do të shiten ekskluzivisht në dyqanet e Christian Louboutin, kurse modelet që do të jenë në ofertë janë Pigalle, Fifi, Simple Pump, Flo dhe Vendome. Që t’ju lehtësojë procesin e përzgjedhjes së nuancës që ju përshtatet, Louboutin ka lansuar aplikacionin e quajtur Louboutin Shades App, i cili u mundëson shfrytëzuesve që të fotografojnë shputat e tyre dhe pastaj të gjejnë nuancën e cila u përshtatet më së shumti. Këto këpucë do të duhej të zgjasnin në dukje këmbët tuaja, dhe në dyqane do të duhej të gjenden kah fundi i këtij muaji.

kosovarja.ch